Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix el cinquè triomf consecutiu superant el Moià

La UD Taradell aconsegueix el cinquè triomf consecutiu superant el Moià

0
COMPARTIR

Victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda davant del Moià. Els taradellencs han sumat el cinquè triomf consecutiu en un partit una mica gris davant un rival més complicat del que marca la taula classificatòria.

El partit ha començat molt igualat i amb alguna arribada dels visitants. Al minut 18 ha arribat la primera acció clau. Penal a favor del Taradell que ha transformat Marçal Sala posant l’1 a 0. A partir d’aquí han seguit algunes ocasions del Taradell fins que a dos minuts pel descans Darwin després d’una centrada de Marçal ha fet el 2 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona part i amb pluja poc a esmentar. Els visitants han tingut una ocasió als 10 minuts amb una vaselina que ha sortit lleugerament per sobre del travesser. A banda d’aquesta poques oportunitats clares i tres punts més pel Taradell. Destacar el debut de Jhon defensant la porteria taradellenca. Els taradellencs continuen consolidats a les primeres posicions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments