Inici Actualitat Derrota del TT Montrodon a la pista dels Iceland TT de la...

Derrota del TT Montrodon a la pista dels Iceland TT de la Garriga

0
COMPARTIR

Segona derrota del TT Mont-rodon de la temporada, aquest cop contra el Iceland TT Els 8 de La Garriga per 2 a 5. Els locals van aprofitar els primers partits per assegurar-se la victòria i només es van poder guanyar els dos punts contra el seu tercer jugador. Tampoc es va poder puntuar en el partit de dobles tot i ser molt igualat, però que va caure al cantó local. Van jugar: Werner Howad (1), Rafel Montenegro (1) i Oriol Anfruns.

Amb aquesta derrota el TT Mont-rodon baixa fins a la cinquena posició a la classificació amb 9 punts. Aquesta setmana l’equip torna a jugar a fora contra el CTT Tona, darrer classificat a la lliga en aquests moments

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments