Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell inicia una campanya perquè s’aparqui bé amb cotxe

L’Ajuntament de Taradell inicia una campanya perquè s’aparqui bé amb cotxe

0
COMPARTIR

La Regidoria de Governació i Civisme de l’Ajuntament de Taradell ha iniciat la campanya “Amb el cotxe, soc cívic!” per conscienciar i potenciar que s’estacioni bé amb vehicle. Des d’aquesta setmana s’han repartit unes cartes a totes les llars per sensibilitzar els conductors.

Juntament amb una carta informativa s’hi afegeix un fulletó amb una imatge d’una infracció en l’estacionament amb la voluntat de fer reflexionar sobre els mals hàbits a l’hora d’aparcar. I és que els actes incívics més habituals a l’hora d’estacionar són ocupar places reservades a persones amb mobilitat redúida, aparcar damunt de la vorera, en doble fila, davant d’un gual, en zona de càrrega i descàrrega i en zona blava sense rellotge horari o més temps del permès.

Campanya dels Guàrdies municipals

Paral·lelament, durant les pròximes tres setmanes, els Guàrdies Municipals deixaran un avís als parabrises de tots els vehicles mal estacionats amb el motiu de la infracció, perquè els conductors en siguin coneixedors. Aquesta campanya informativa no evitarà que es posin sancions a aquells vehicles mal estacionats i que puguin suposar un risc per a la circulació de vianants i vehicles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments