Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aprova el projecte per iniciar la ronda Montserrat

L’Ajuntament de Taradell aprova el projecte per iniciar la ronda Montserrat

0
COMPARTIR

El ple municipal de l’Ajuntament de Taradell va aprovar per unanimitat aquest passat dijous a la nit el projecte d’urbanització parcial del tram 1 de la ronda Montserrat. Aquest projecte és el que permetrà regular el trànsit rodat del centre urbà per la part est del municipi i connectarà la carretera Viladrau, a la zona del Vapor, amb el carrer Pompeu Fabra, a l’alçada de l’Institut de Taradell.

Aquest era un dels projectes estrella de la legislatura i tindrà un pressupost d’execució d’uns 677.000 (iva no inclòs). De moment, s’estan ultimant els tràmits i les reunions amb els veïns propietaris per urbanitzar la zona just perquè hi passi el vial. Al mateix temps, el projecte també afrontarà la connexió amb la Plaça de les Eres on cal obrir un carrer que connecti amb la ronda i així doni sortida a tot el trànsit que acaba passant pel carrer Sant Sebastià.

Està previst que a inicis d’any es pugui aprovar la licitació del projecte per iniciar les obres. Per pagar-les l’Ajuntament ja ha formalitzat un préstec amb la Diputació de Barcelona d’uns 600.000 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments