Inici Actualitat Albert Pujol guanya la 8a edició de la Marató del Montseny

Albert Pujol guanya la 8a edició de la Marató del Montseny

0
COMPARTIR
Foto: Marató del Montseny

El taradellenc Albert Pujol va guanyar aquest diumenge la 8a edició de la Marató del Montseny, que va comptar amb més de 600 participants. Amb un recorregut de 45 quilòmetrs i 2.700 metres de desnivell positiu va passar per cims com el Matagalls, Les Agudes o el Turó de l’Home.

Albert Pujol es va imposar amb un temps de 4 hores 21 minuts i 51 segons, només cinc segons millor que el segon classificat Guillem Campany. En dones va guanyar Íngrid Ruiz (5h 33m 58s). El punt de sortida i arribada era Sant Esteve de Palautordera.

Cal destacar que també hi participaven altres taradellencs com Jordi Povedano, Miquel Codony, Eduard Aguilera o Marc Masramon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments