Inici Actualitat El CP Taradell pateix a Palafrugell la segona derrota consecutiva

El CP Taradell pateix a Palafrugell la segona derrota consecutiva

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre a la pista del Palafrugell. Els taradellencs van caure per 3 a 2, en un partit on sempre van anar a remolc en el marcador.

El primer gol del partit no va arribar fins a l’equador del primer temps amb l’1 a 0 per als locals. A falta de 7 minuts pel descans, Xevi Soler va aconseguir empatar el matx, resultat amb el qual es va arribar al descans. Només començar el segon temps els locals van disposar d’una falta directa que no van aprofitar. Però sí que van marcar el 2 a 1 quan faltaven deu minuts.

La reacció taradellenca va ser rapídissima, ja que pocs segons després Dani Rodríguez aprofitava un penal per posar l’empat a 2. Tres minuts després, però, el Palafrugell va fer el 3 a 2, resultat que ja no es va moure fins al xiulet final. El CP Taradell, amb 4 punts, baixa fins a la desena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments