Inici Actualitat Es cedeix a l’Ajuntament de Taradell l’arxiu documental de l’arquitecte Manel Gausa...

Es cedeix a l’Ajuntament de Taradell l’arxiu documental de l’arquitecte Manel Gausa Raspall

0
COMPARTIR

Divendres al vespre es va fer l’acte oficial de cessió de l’arxiu de l’arquitecte Manel Gausa Raspall a l’Ajuntament de Taradell. L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb el fill Manel Gausa de Mas, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i l’exalcalde Josep Munmany.

En concret la cessió consisteix en documentació diversa sobre el poble dels anys 30 on hi ha una vintena de projectes arquitectònics com la Font Gran, les escoles públiques, la Plaça de les Eres o cases i edificis particulars. Molts són projectes que no es van executar al final, però compten amb informació recopilada i dibuixos. El taradellenc Manel Gausa, fill de l’arquitecte, va destacar que “el meu pare estaria content perquè Taradell era un dels seus llocs preferits”. L’Ajuntament li va lliurar un petit obsequi.

L’acte es va completar amb la inauguració d’una exposició de fotografies de la dècada dels 90 de Manel Gausa de Mas, que es poden veure a la biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments