Inici Actualitat L’escola Les Pinediques participa en un projecte escolar d’hort ecològic

L’escola Les Pinediques participa en un projecte escolar d’hort ecològic

0
COMPARTIR

L’escola Les Pinediques de Taradell, juntament amb una de Muntanyola i una de Sant Martí de Centelles, participa en els nous projectes d’educació ambiental de la Mancomunitat La Plana relacionats amb l’hort escolar ecològic i el compostatge.

El centre taradellenc ha començat l’hort escolar ecològic amb els alumnes de segon de Primària, que s’han distribuït en tres grups i han fet tres tallers. En un han fet d’hortolans, remenant i adobant la terra i començant a marcar els solcs per sembrar les hortalisses. En un altre han escollit quines hortalisses de tardor hi volen plantar (han guanyat les faves, els pèsols, els espinacs, els enciams i els alls!) i, finalment, al darrer taller han fet una pluja d’idees a partir d’objectes inspiradors, per llistar tot allò que volen aprendre i descobrir, com ara perquè les pastanagues són taronges, quines plantes es poden menjar i quines no, com són les llavors…

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments