Inici Actualitat Bernat Cedó guanya per tercer cop el concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Bernat Cedó guanya per tercer cop el concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR
Guanyadors de l'edició 2018

Per segon any consecutiu i el tercer cop en sis edicions, el taradellenc Bernat Cedó ha guanyat el concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu de la Festa d’en Toca-sons. Aquest dilluns a la nit es van lliurar els premis a les millors fotografies. Cedó es va imposar amb una fotografia titulada ‘La sardana’.

1r premi

El segon premi va ser per Gil Vilamala amb una fotografia titulada ‘Aixequeu els trabucs’, mentre que el tercer premi ha estat per Miquel Vilardell amb la fotografia titulada ‘Tot ballant sardanes’. Els dos primers premis es guardonaven amb un trofeu i un sopar per a dues persones en un restaurant del poble, mentre que el tercer premi va rebre un trofeu. També, per primer any, s’escollia una fotografia per il·lustrar el programa de la Festa d’en Toca-sons de l’any vinent que serà una feta per Joan Morcillo.

1r premi instagram

Mentrestant, el concurs d’instagram va tenir com a guanyadora la taradellenc Cinta González (amb el perfil @garsona) que va ser l’escollida entre el centenar de fotos participants. El segon premi va ser per Gerard Grau. Com a primer premi, Gonzalez va rebre un trofeu i un sopar per a dues persones. Com a segon premi, Grau va rebre un trofeu. El jurat estava format pels fotògrafs Sílvia Sañé i Xavier Auseller i el regidor de Cultura, Santi Estragués.

Una selecció de les fotografies participants als dos concurs es poden veure al vestíbul de can Costa on quedaran exposadaes fins el 19 de novembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments