Inici Actualitat La UD Taradell s’endú el derbi contra el Santa Eugènia

La UD Taradell s’endú el derbi contra el Santa Eugènia

0
COMPARTIR

Cinc de cinc per al Tercera Catalana de la UD Taradell com a visitant. Aquest diumenge al matí els taradellencs van sumar un nou triomf fora de casa en guanyar per 0 a 1 el derbi contra el Santa Eugènia de Berga.

Partit gens fàcil per als taradellencs, que no van trobar el seu estil en tot el partit. Al primer temps els locals van estar millors amb la seva proposta de pilotes llargues aèries i joc més directe. Els locals van fregar el gol als primers minuts amb un córner que desviat va estavellar-se al pal lateral. La resposta taradellenca va venir d’un xut de Plade Puigdesens que va anar a parar al pal. Tot seguit, Canó va tenir una oportunitat molt clara en rematar de cap una centrada de Marçal per l’esquerra però la pilota va anar molt centrada i el porter la va parar. La resposta local va arribar al minut 17 engaltant un xut que va tocar a la part superior del travesser.

El Santa Eugènia va gaudir de molts córners i constantment buscava pilotes llargues perquè la davantera pentinés la pilota amb el cap. En canvi, el Taradell no va aconseguir dominar la pilota en una primera part força fluixa.

A la represa la tònica va canviar i el Taradell va ser molt més dominador. Les ocasions clares van costar, però. Pau va avisar en el llançament de falta a un quart d’hora pel final. I, tot seguit, va arribar la jugada més maca del partit. Per la dreta el Taradell va combinar i la centrada de Tusell la va rematar al segon pal Marçal. Es va cantar gol, però el porter va treure un peu providencial per enviar la pilota a córner.

Tres minuts després, però, una passada de Povedano a l’esquena de la defensa la va aprofitar Marçal per fer el 0 a 1 amb una vaselina davant la sortida del porter. Fins al final el Taradell va haver de patir, ja que el Santa Eugènia va apretar de valent i va tenir dues arribades que van acabar amb xuts desviats però ajustats al pal.

Al final setè triomf de la temporada per la UD Taradell, que només coneix la victòria com a visitant i s’acosta als primers llocs de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments