Inici Actualitat El CP Taradell perd el derbi contra el CP Manlleu de la...

El CP Taradell perd el derbi contra el CP Manlleu de la tercera jornada de l’Ok Lliga Plata

0
COMPARTIR

La primera derrota a la lliga de l’Ok Lliga Plata per al Club Patí Taradell va arribar aquest dimecres a la nit en la tercera jornada. El partit avançat suposava el derbi contra el CP Manlleu, i els visitants es van endur el triomf per 2 gols a 5.

Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador davant d’uns visitants molt més efectius davant de porteria. Després d’uns primers minuts igualats i amb força faltes, el CP Manlleu es va avançar als 11 minuts. Poc després Dani Rodríguez no va aprofitar una falta directa i, en canvi, els visitants sí ho van fer per posar el 0 a 2. La resposta taradellenca va ser ràpida, ja que un minut després Edu Genís va fer l’1 a 2. Però abans del descans els manlleuencs van fer el tercer refredant la remuntada.

A la segona part moltes anades i vingudes però els minuts van anar passant sense cap gol. Dani Rodríguez, de falta directa, a poc menys de 4 minuts pel final donava esperances per a la remuntada. Però només reiniciar el joc el Manlleu va fer el 2 a 4. Als últims minuts, Pep Rifà va arriscar canviant el porter per un jugador més de pista, i a la contra el Manlleu va sentenciar amb el 2 a 5 definitiu.

Cinquena posició per al CP Taradell amb quatre punts després de tres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments