Inici Actualitat Tercer triomf del Montt-rodon, aquest cop contra el TT Torelló

Tercer triomf del Montt-rodon, aquest cop contra el TT Torelló

0
COMPARTIR

Nova victòria del TT Mont-rodon contra el TT Torelló A per 5 a 2, un rival amb qui els darrers anys costava molt poder puntuar. El partit va començar amb la derrota molt ajustada d’en Werner, però tot seguit, en Rafel i en Jaume van aconseguir unes importants victòries per capgirar el marcador i acabar els partits individuals amb un favorable 4 a 2. La victòria del partit de dobles, de moment enguany l’equip està invicte, arrodonia la victòria final.

L’equip taradellenc ocupa la segona posició a la classificació amb 9 punts darrere el TT Sant Vicenç-Borgonyà, que és l’únic equip que ha guanyat les quatre jornades disputades fins al moment. El proper partit de lliga serà el divendres dia 9 de novembre a la pista del Iceland TT Els 8 de La Garriga, 6è classificat.

Mentrestant, aquest dissabte passat al matí va començar una nova edició del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula a Torelló amb la participació de una trentena de jugadors. Entre ells hi va participar el jugador del club taradellenc Arnau Sánchez que va disputar el Nivell A. Després de ser quart a la fase de grups, va acabar en 14a posició final. La propera prova serà el dissabte dia 17 de novembre a Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments