Inici Actualitat El CP Taradell goleja el Raspeig i es col·loca tercer a l’Ok...

El CP Taradell goleja el Raspeig i es col·loca tercer a l’Ok Lliga Plata

0
COMPARTIR

Primer triomf de la temporada del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van golejar aquest dissabte al vespre al pavelló del Pujoló al Raspeig per 7 gols a 3.

Els taradellencs, després de l’empat del primer partit de lliga, van ser molt superiors al conjunt visitant. Però no ho van tenir fàcil en l’inici de matx. Després d’anades i vingudes, Dani Rodríguez, el màxim golejador de la temporada passada, va obrir el marcador amb un xut llunyà. L’alegria, però, va durar segons, ja que el Raspeig va treure del centre i amb un xut va fer l’empat a 1. Es portaven 8 minuts de joc.

El triomf es va començar a construir a partir del 2 a 1, als 12 minuts, de nou obra de Dani Rodríguez. A falta de 7 minuts, el mateix Dani Rodríguez va fer el tercer aprofitant una pena màxima. De nou, el Raspeig va sorprendre pocs segons després i va posar el 3 a 2, marcador amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el CP Taradell ja no es va deixar sorprendre més. Marc Soler als 3 minuts va fer el 4 a 2 i Jacint Molera, nou fitxatge aquest any, dos minuts després va posar el 5 a 2. A l’equador del segon temps, els visitants van fer el tercer gol, però el Taradell va ampliar el marcador en el tram final. Eduard Genís va fer el 6 a 3 pocs minuts més tard, i el mateix jugador va fer el definitiu 7 a 3 a tres minuts pel xiulet.

Golejada que situa el CP Taradell en la tercera posició, després de dues jornades, i amb quatre punts. El proper partit serà dimecres a 2/4 de 10 del vespre al pavelló del Pujoló en un derbi entre el CP Taradell i el CP Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments