Inici Actualitat Victòria per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze de...

Victòria per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze de Besora

0
COMPARTIR

Segona victòria del TT Mont-rodon, un altre cop a domicili, contra el Sant Quirze de Besora TTC per 3 a 4. Tot i començar perdent el primer partit, en Guillem va posar l’empat al marcador, i l’equip va aprofitar per posar-se tres a un amb les victòries següents de l’Oriol i en Jordi. Tot i no poder guanyar cap més partit individual, de nou, els dobles van caure a favor de l’equip taradellenc. Van jugar: Jordi Forcada (1,5) Oriol Anfruns (1,5) i Guillem Riera (1).

Avui divendres hi ha de nou partit a casa, a les 20:15h a Les Pinediques, contra el TT Torelló A, segon classificat a la Lliga Intercomarcal amb 7 punts, un més que el TT Mont-rodon que és quart.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments