Inici Actualitat La UD Taradell es recupera amb una victòria al camp del Manlleu...

La UD Taradell es recupera amb una victòria al camp del Manlleu B

0
COMPARTIR

Triomf per superar la derrota de la setmana anterior del Tercera Catalana de la UD Taradell al camp del Manlleu B. Els taradellencs, a més, han hagut de remuntar un marcador advers gràcies a dos gols a les acaballes del matx.

Al primer temps, el marcador no s’ha mogut. Sobretot, per la falta d’encert del Taradell, que ha tingut més de dues ocasions clares de gol per inaugurar el marcador. En canvi, qui ha marcat ha estat el Manlleu B a la segona meitat. Al minut 57 ha arribat l’1 a 0 després d’un error del porter taradellenc. Els taradellencs, però, s’han sabut recuperar d’aquest contratemps.

Els canvis han estat providencials. Primer Darwin ha empatat al minut 73. I al minut 84 Ignasi ha fet el definitiu 1 a 2. Tres punts que acosten el Taradell a la part alta de la classificació amb 16 punts. El Taradell ha guanyat els 4 partits que ha jugat com a visitant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments