Inici Actualitat Dissabte la Biblioteca de Taradell organitza una gimcana vinculada als comerços i...

Dissabte la Biblioteca de Taradell organitza una gimcana vinculada als comerços i la poesia

0
COMPARTIR
La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà aquest dissabte a les 10 del matí la presentació del llibre de Lola Casas, amb il·lustracions de Gibet Ramon, ‘Comerç de poemes. Poemes de comerç‘. Es tracta d’una sèrie de poemes divertits sobre els comerços que podem trobar pel carrer.

Relacionat amb aquesta presentació entre les 11 del matí i la 1 del migdia es farà una gimcana relacionada amb la seixantena de poemes que hi ha als aparadors dels comerços. L’activitat va adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys. Els versos són de la poetessa mataronina Lola Casas, que col·labora desinteressadament en aquesta iniciativa, i són personalitzats per a cada establiment en funció del producte que ven. Els acompanya una il·lustració de Gibet Ramon.

Els grups, formats entre 2 i 4 persones, que vulguin participar a la gimcana s’hauran d’apuntar el mateix dia a la Biblioteca. A la 1 del migdia es farà el lliurament de premis a la Biblioteca. Entre la presentació del llibre i la gimcana es farà un esmorzar amb coca i xocolata desfeta d’El Xocolater de Taradell. L’acte està organitzat conjuntament entre la Biblioteca de Taradell, l’Agrupació de Botiguers i l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments