Inici Actualitat Uns 200 taradellencs surten al carrer per exigir la llibertat de Jordi...

Uns 200 taradellencs surten al carrer per exigir la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart després d’un any a la presó

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres va ser el punt de reunió pels poc més de 200 taradellencs i taradellenques que es van concentrar aquest dimarts al vespre per exigir la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, el dia que es complia un any del seu empresonament.

Primera de tot es van enlairar dotze fanalets, un per cada mes que han estat privats de llibertat. Durant la concentració es van cridar lemes com ‘llibertat’, ‘independència’ o ‘llibertat presos polítics’. També es va llegir un manifest en el qual es reclamava fer efectiva la república catalana. A la part final, també els concentrats van cantar la cançó de Lluís Llach ‘Que tinguem sort’ i Els segadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments