Inici Actualitat Crítica de cinema: ‘El Reino’

Crítica de cinema: ‘El Reino’

0
COMPARTIR

Títol: El Reino

Direcció: Rodrigo Sorogoyen

Guió: Isabel Peña i Rodrigo Sorogoyen

Intèrprets: Antonio de la Torre, Josep Maria Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener, Mónica López, Bárbara Lennie, Luis Zahera, Francisco Reyes II, María de Nati, Paco Revilla, Sonia Almarcha, David Lorente, Andrés Lima, Óscar de la Fuente, Laia Manzanares

Fotografia: Álex de Pablo

Gènere: Intriga i Política

Durada: 122 minuts

Sinopsi: Un influent vicesecretari autonòmic (Manuel) que ho té tot a favor per fer el salt a la política nacional, observa com la seva vida perfecta es derrumba a partir d’unes filtracions que l’impliquen en una trama de corrupció, juntament amb un dels seus millors amics. Mentrestant els mitjans de comunicació comencen a fer-se ressò de les dimensions de l’escàndol, el partit tanca files i només l’amic surt indemne. En Manuel és expulsat, assenyalat per l’opinió pública i traït pels que fins fa poques hores eren els seus amics. Malgrat el partit vol que cargui amb tota la responsabilitat, Manuel no es resigna a caure sol i lluitarà contra una maquinària de corrupció que fa anys que funciona.

Tràiler:

VALORACIÓ GLOBAL
Argument
8
Direcció
8
Fotografia
7
Banda sonora
9
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments