Inici Actualitat Derrota ajustada del TT Mont-rodon contra el Sant Quirze Safaja

Derrota ajustada del TT Mont-rodon contra el Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR

La primera derrota de la temporada del TT Mont-rodon arriba a la segona jornada contra un gran equip com el CTT Sant Quirze Safaja que compta amb una molt bona plantilla. Amb dos jugadors molt superiors als locals, només es van poder guanyar els partits contra el seu tercer jugador, i també es va poder guanyar el punt del partit de dobles i així arribar amb un 3 a 4 en contra més ajustat. Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Guillem Riera (1) i Jaume Cunill (0,5).

El TT Mont-rodon, de moment, és tercer a la classificació amb 4 punts, i empatat amb tres equips més. El proper partit de l’equip serà el dissabte dia 20 d’octubre al local del Sant Quirze de Besora TTC.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments