Inici Actualitat Novetats literàries del mes d’octubre de 2018 a la Biblioteca de Taradell

Novetats literàries del mes d’octubre de 2018 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes d’octubre de 2018. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Les possessions| Llucia Ramis

Barcelona: Anagrama, 2018

Sinopsi: La narradora de Les possessions vola de Barcelona a Palma per posar fre a l’espiral conspiranoica del seu pare, que amb la jubilació ha passat de ser un plàcid professor d’institut
a iniciar una batalla legal contra un presumpte delicte urbanístic. Són dies incòmodes, de converses amb un pare de sobte desconegut, una mare que actua com si res, i un antic amant i
mentor. Aquestes trobades reobren velles ferides i transporten la protagonista al centre de la història familiar, marcada per un succés ocorregut a Madrid l’any 1993: implicat en martingales econòmiques i veient-se abocat a la ruïna, l’empresari Benito Vasconcelos, exsoci del seu avi, assassina la dona i el fill i posteriorment se suïcida.

L’ordre del dia | Éric Vuillard

Barcelona: Edicions 62, 2018

Sinopsi: L’Alemanya nazi té les seves llegendes. Compta amb un exèrcit ràpid, poderós i modern, amb tots els elements per a un triomf inexorable. Però, i si els fonaments de les seves primeres
proeses ocultessin mercadejos i relacions de vulgars interessos comuns? I si les imatges glorioses de la Wehrmacht entrant triomfalment a Àustria dissimulessin un immens embús de tancs panzers a la frontera?

Si el Führer lo supiera | Otto Basil

Madrid: Sexto Piso, 2018

Sinopsi: L’any 1965, la bomba atòmica no va caure sobre Hiroshima i Nagasaki sinó sobre Londres amb la qual el Gran Reich alemany va guanyar la guerra. És en aquest context en el qual Hitler mor de vell i Japó ataca els aliats germànics amb dues bombes atòmiques.

 

No tornarà a passar| Inge Schilperoord

Barcelona: Catedral, 2018

Sinopsi: Després d’uns quants mesos empresonat acusat d’agredir sexualment una menor, en Jonathan, un home de trenta anys, és alliberat per falta de proves. Conscient que podria tornar
a cometre els mateixos errors del passat, decideix continuar la teràpia pel seu compte: ha d’aprendre a reconduir els seus pensaments i evitar situacions de risc. Quan torna a casa,
s’adona que les noves veïnes són una mare i la seva filla de nou anys, l’Elke.

 

Novel·la juvenil

Hem arribat tard a classe| Ariadna Herrero

Argentona: Voliana, 2018

Sinopsi: La Lali i en Marc estudien l’ESO a l’institut Pedra de l’Encant. Aquest matí no s’han presentat a l’examen de literatura catalana medieval que tenien a primera hora amb la seva exigent
professora, la Blanca Espriu. A l’hora del pati els dos adolescents arriben corrents al centre acompanyats per la Paula, la germana de la Lali, i s’internen al Departament de Llengües. Allí hi troben la Blanca i li demanen disculpes per no haver arribat a temps a l’examen.

Negorith| Iván Ledesma

Barcelona: La Galera, 2018

Sinopsi: El pitjor de veure monstres es que et tornin la mirada. La Gris té una vida normal i corrent fins que… la segresta un dimoni. D’un dia a l’altre la seva vida canvia per sempre. Descobreix que té uns estranys poders i entra en un món secret de guerres antigues, éssers invisibles i portes a altres universos. Per sort, coneix un col·leccionista de fantasmes i un noi que caça dimonis que l’ajudaran a navegar per aquestes perilloses aigües i fer front al més terrible dels monstres que vol fer servir les seves habilitats perquè el caos regni per sempre. Endinsa’t en les pagines de Negorith i res tornarà a ser al mateix.

Hi ha algú a casa teva| Stephanie Perkins

Barcelona: La Galera, 2018

Sinopsi: La Makani Young pensava que havia deixat enrere el seu passat obscur quan va marxar de Hawaii per anar-se’n a viure amb la seva àvia a Nebraska. Porta un any a la seva nova llar i té nous amics, està mig adaptada i fins i tot comença a sentir alguna cosa per l’elusiu i misteriós Ollie Larsson. Però el seu passat no ha deixat de perseguir-la. La calma s’acaba quan en el seu institut comencen a succeir-se assassinats terribles, cada vegada més grotescs. Ningú en pot desxifrar el patró, ningú sap qui serà el següent. I la Makani tem que els seus secrets la puguin convertir en víctima… o en sospitosa. A mesura que el terror va augmentant també ho fan els seus sentiments cap a l’Ollie. La Makani s’haurà d’enfrontar no només al sàdic assassí, sinó també a tot el que guarda en el seu interior.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments