Inici Actualitat El ràdar pedagògic mòbil s’instal·la per primer cop al carrer de la...

El ràdar pedagògic mòbil s’instal·la per primer cop al carrer de la Vila

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha instal·lat per primer cop el radar pedagògic mòbil, que funciona de la mateixa manera que els radars que hi ha a la variant i a l’entrada per la carreteria de Vic. Està funcionant al primer tram del carrer de la Vila per als vehicles que es dirigeixen cap a la Plaça de les Eres.

L’objectiu és conscienciar els conductors perquè mantinguin una velocitat adequada, a més tenint en compte que és un carrer de prioritat invertida, és a dir, que els vianants tenen preferència. El radar marca la velocitat del cotxe que transita i si està per sota de l’adequada es marca en color verd i amb una cara somrient. Sinó, la velocitat es visualitza en vermell i amb una cara trista.

Aquest radar es va adquirir amb els quatre radars que des de l’any 2017 estan instal·lats a diferents punts del municipi. Dos estan ubicats a la ronda de Ponent a l’alçada del pas de vianants que travessa el vial per agafar el camí de Marenga i els altres dos, estan situats a la carretera de Vic a Taradell, un al barri de la Madriguera venint de Vic i l’altre just a la recta de la gasolinera sortint de Taradell.

La finalitat d’aquest tipus de radars és conscienciar els conductors perquè moderin la velocitat, sense ser sancionats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments