Inici Actualitat La UD Taradell suma tres punts més al camp del Castellterçol

La UD Taradell suma tres punts més al camp del Castellterçol

0
COMPARTIR

Victòria important del Tercera Catalana de la UD Taradell per consolidar-se a la part alta de la classificació. Malgrat algunes baixes per malaltia, els taradellencs han guanyat aquest diumenge al migdia per 0 a 1 al camp del Castellterçol.

Triomf important perquè, a més, el partit es disputava en un camp de sorra. Però els taradellencs han estat superiors i només la manca d’eficàcia per sentenciar el partit, ha posat incertesa a la part final. Al primer temps control taradellenc fins que al minut 38 ha arribat l’únic gol del partit. Centrada de Canó i Marc Orriols rematava de cap per fer el 0 a 1.

A l’inici del segon temps la UD Taradell ha pogut sentenciar però no ha aprofitat les oportunitats clares. Primer Canó amb una vaselina al porter que ha sortit ajustada, després Pedrón on un defensa ha evitat el gol i finalment un altre cop Canó amb un xut que la defensa ha interceptat. Al minut 70 els locals han tingut la més clara en un xut de falta directa que Campayo, que per primer cop defensava la porteria del Taradell, ha parat amb una brillant intervenció. Els locals han apretat en els últims minuts, però el Taradell encara ha tingut alguna ocasió per ampliar el marcador.

Al final triomf de la UD Taradell que ha guanyat tots els partits que ha jugat com a visitant i ja suma 13 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments