Inici Actualitat Guillem Oliver es proclama campió de Catalunya i d’Espanya júnior de biketrial

Guillem Oliver es proclama campió de Catalunya i d’Espanya júnior de biketrial

0
COMPARTIR

El taradellenc Guillem Oliver es va proclamar aquest dissabte campió de Catalunya i d’Espanya de biketrial, en categoria júnior. Ho va fer guanyant la quarta i última prova puntuable per al Campionat de Catalunya i la segona i última del Campionat d’Espanya, que es disputava a Sant Fruitós de Bages.

Oliver ha guanyat tres de les quatre proves del campionat català i el triomf en aquesta última prova li ha donat el títol. Aquesta última prova també era puntuable per al campionat d’Espanya i el d’Europa, on ha acabat subcampió. Aquestes competicions estan organitzades per la Unió Catalana de Bike Trial i són diferents als campionats de trial en bicicleta que organitza la Federació Catalana de ciclisme i que són dependents de la Unió Ciclista Internacional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments