Inici Actualitat Veïns del centre de Taradell denuncien les pixades i cagarades que deixen...

Veïns del centre de Taradell denuncien les pixades i cagarades que deixen els gossos

0
COMPARTIR

Aquest divendres han aparegut un seguit de cartells clamant contra l’incivisme dels propietaris de gossos al carrer de l’Església i al primer tram del carrer de la Vila de Taradell. Els cartells amb l’escrit ‘Prou incivisme’ s’han enganxat a les cantonades on acostumen a miccionar els gossos en aquesta zona per tal de denunciar l’incivisme dels seus propietaris que ho permeten.

També n’han aparegut, fins i tot, a terra identificant cagarades deixades per algun gos. En altres escrits enganxats, la campanya anònima denuncia que els veïns han provat amb tot tipus de sistemes per evitar les miccions dels gossos però no ha funcionat. Des de deixar garrafes, ruixar les cantonades amb vinagre, pebre o lleixiu… responent així a un altre cartell que alerta que deixar sofre a les cantonades és perillós per la canalla.

De fet, si un passa per aquesta zona pot veure totes les cantonades dels edificis marcades amb les taques de les miccions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments