Inici Actualitat Una llonganissa de la Carnisseria Codina de Taradell guanya el 2n Concurs...

Una llonganissa de la Carnisseria Codina de Taradell guanya el 2n Concurs nacional de llonganissa tradicional

0
COMPARTIR

Una llonganissa elaborada per la Carnisseria Cansaladeria Codina de Taradell ha estat la guanyadora del segon Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional. Aquest concurs està convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn per escollir la millor llonganissa tradicional de Catalunya.

Xevi Codina recollirà el guardó aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Enguany hi han participat 17 empreses de Catalunya que van presentar tres unitats de les seves propostes. Els experts han puntuat les llonganisses valorant el seu aspecte extern i intern a més del gust, l’olor i el sabor. El segon premi ha estat per David Riera de Can Vilada de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments