Inici Actualitat El 12 d’octubre s’organitza la primera edició de la Gitana btt de...

El 12 d’octubre s’organitza la primera edició de la Gitana btt de Taradell

0
COMPARTIR

El 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, s’organitzarà una nova prova esportiva a Taradell. Es tracta de la primera pedalada en btt que porta per nom La Gitana. Està organitzada pel Club Ciclista Taradell i comptarà amb dos recorreguts que aniran pels voltants naturals del municipi.

La cursa llarga comptarà amb 42 quilòmetres i amb 1.100 metres de desnivell acumulat. Mentre que la curta, tindrà 24 quilòmetres i 900 metres de desnivell. Hi haurà tres avituallaments i esmorzar en finalitzar la prova, quan es sortejaran complements i accessoris de btt per als participants.

Les inscripcions, que costen 15 euros, es poden fer a través de la web www.nonstoprun.com. La prova no és competitiva i començarà a 2/4 de 9 del matí des del pavelló d’esports El Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments