Inici Actualitat Primer triomf de la temporada del TT Mont-rodon a Moià

Primer triomf de la temporada del TT Mont-rodon a Moià

0
COMPARTIR

Primera victòria en el debut del TT Mont-rodon a la Lliga Intercomarcal 2018-2019 a la pista del CTT Moianès per 1 a 6. El partit va començar a favor dels locals, però després els taradellencs es van poder imposat en la resta que quedaven, inclòs el partit de dobles. Van jugar: Werner Howad (2,5), Jordi Forcada (2,5) i Oriol Anfruns (1).

A la propera jornada, l’equip jugarà el seu primer partit a casa, rebent el divendres el vespre a partir de les 20:15h el CTT Sant Quirze Safaja.

Aquesta temporada, l’equip de Lliga Intercomarcal del TT Mont-rodon està format per: Jordi Forcada, Rafel Montenegro, Werner Howad, Jaume Cunill, Guillem Riera, i les noves incorporacions Oriol Anfruns i Arnau Sánchez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments