Inici Actualitat Molts botiguers de Taradell no aixequen persianes per dignificar la jornada de...

Molts botiguers de Taradell no aixequen persianes per dignificar la jornada de l’1 d’Octubre 2017

0
COMPARTIR

Dia pràcticament sense comerços a Taradell. La majoria de botiguers taradellencs, alguns ja no obren els dilluns, no tindran obert durant aquest 1 d’Octubre per recordar el referèndum que es va celebrar fa un any. La iniciativa s’ha fet de forma espontània i molts comerços han decidit no aixecar persianes ni obrir portes aquest dilluns per dignificar aquell dia.

La majoria ja tenen decidit compensar aquest dia, obrint el proper 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, com ja van fer molts d’ells l’any passat, malgrat ser considerat festiu estatal al calendari laboral.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments