Inici Actualitat L’Ajuntament penja la pancarta ‘Republiquem’ per mostrar el compromís amb la República...

L’Ajuntament penja la pancarta ‘Republiquem’ per mostrar el compromís amb la República catalana

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell tindrà penjat tot aquest dilluns la pancarta ‘Republiquem’, que forma part de la campanya de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) per fer efectiva la República catalana.

Tal i com es pot veure a la imatge, està penjada d’un dels balcons de la façana principal del consistori. L’objectiu és mostrar el compromís del món local amb els resultats que van sorgir del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

A les 12 del migdia davant l’Ajuntament de Taradell s’ha fet una parada simbòlica per recordar la jornada del referèndum.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments