Inici Actualitat Marçal Sala fa cinc gols en la golejada de la UD Taradell...

Marçal Sala fa cinc gols en la golejada de la UD Taradell contra la Penya Blaugrana Sant Cugat

0
COMPARTIR

Festival de gols a la Roureda aquest dissabte a la tarda. L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va golejar per 9 a 0 a la Penya Blaugrana Sant Cugat, l’actual cuer. Els taradellencs van ser molt superiors i van sentenciar el partit abans de la mitja hora de joc.

En la primera arribada al minut 4 Marçal Sala feia l’1 a 0 després d’una passada mil·limetrada d’Oriol Povedano. El 2 a 0 va arribar al minut 9. Marçal marcava a plaer després d’un dribling de Povedano al porter i d’una passada de la mort. El tercer va arribar al minut 20 quan Marçal va rematar de cap una centrada per la dreta de Canó. Amb 3 a 0 els visitants van tenir la primera ocasió, trencant el fora de joc però xutant desviat davant la sortida de Nil. Va ser un miratge, ja que Marçal va fer el 4 a 0 al minut 24 en una centrada de Canó que Orriols va rematar erròniament per l’esquerra i la pilota va caure als peus de Marçal que no va perdonar. El 5 a 0 va arribar al minut 27, centrada d’Orriols per l’esquerra i rematada de cap de Marçal, que va fer els cinc primers gols del Taradell.

Abans del descans encara van caure dos gols més. Al minut 31 Pau va fer un golàs amb un xut per l’escaire des de l’exterior de l’àrea. I al minut 41 Oriol Oller també des de la frontal va fer el setè. Amb 7 a 0 la segona part va sobrar. Un Taradell molt relaxat va deixar alguna opció als visitants i va marcar dos gols més. Al minut 80 va arribar el vuitè en pròpia porteria. Joan Sala va fer el novè amb un xut ajustat al pal des de la frontal al minut 84.

Golejada escandalosa d’un Taradell que ja suma 10 punts en cinc jornades i es consolida en els primers llocs de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments