Inici Actualitat Mercè Cabanas serà la cap de llista d’ERC Taradell a les municipals...

Mercè Cabanas serà la cap de llista d’ERC Taradell a les municipals 2019

1
COMPARTIR
Mercè Cabanas, a la dreta de Salvador Clot.

La secció local d’ERC Taradell ha escollit la taradellenca Mercè Cabanas com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig de 2019. Els militants, amics i simpatitzants d’Esquerra a Taradell es van reunir en assamblea aquest passat dijous 27 d’octubre i van escollir per unanimitat Mercè Cabanas com a alcaldable per a les futures eleccions municipals. Cabanas substituirà a Salvador Clot.

Periodista de llarga trajectòria, Mercè Cabanas va crèixer en diferents masies de Taradell i es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Casada i amb dos fills, ha col·laborat en diferents entitats del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jorfi
Jorfi
30 setembre 2018 23:33

Molt bona noticia per fi una candidata amb cara i ulls per part d’esquerra. Perquè amb els dos ultims s’hi van ben lluir. Molta sort Mercè.