Inici Actualitat Dissabte es fa la inauguració de l’Espai 1 d’octubre de Taradell

Dissabte es fa la inauguració de l’Espai 1 d’octubre de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell commemorarà el primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 amb la inauguració del nou ‘Espai 1 d’octubre’, en el que era l’antic aparcament de la Carpa. L’acte d’inauguració es farà aquest dissabte a les 6 de la tarda i, tot seguit, es farà una marxa fins al Centre cultural Costa i Font, espai que va viure les votacions en el referèndum independentista.

Les activitats no acabaran aquí, ja que a 1/4 de 9 del vespre al mateix centre cultural es projectarà un documental sobre com es va viure el referèndum al poble. També es llegirà un manifest, hi haurà un llibre blanc a disposició del poble i es farà un brindis amb sorpresa.

El diumenge està previst pfer la penjada de l’estelada al Castell d’en Boix. A les 5 de la tarda els qui hi vulguin participar es trobaran al Monument del gos caçador, al capdamunt de la urbanització Goitallops.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments