Inici Actualitat La UD Taradell assalta amb un triomf l’invicte Voltregà

La UD Taradell assalta amb un triomf l’invicte Voltregà

0
COMPARTIR

Triomf treballat i de prestigi del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda. L’equip de Gerard Pallarès va aconseguir el triomf per 2 a 3 al camp del Voltregà, un equip que havia guanyat els tres primers partits de lliga.

I no va ser un partit gens fàcil. El Taradell va sortir adormit en els primers minuts i un error de Nil va suposar l’1 a 0 pels locals. Però, de mica en mica, els taradellencs van entrar en el partit i va arribar la remuntada. Marçal va fer l’1 a 1 a l’equador del primer temps. I sense temps per assimilar l’empat, ell mateix va fer l’1 a 2 amb un autèntic golàs. Ja a les acaballes i just abans del descans, Canó va fer l’1 a 3.

A la segona meitat va tocar patir. I és que el Voltregà va retallar diferències poc després del primer quart d’hora amb el 2 a 3. El Taradell va aguantar, però no va sentenciar, malgrat disposar de dues claríssimes oportunitats que va fallar. Tot i això, no va concedir cap més gol i va sumar el segon triomf de la temporada. I la segona victòria en els dos partits que ha disputat com a visitant. Després de quatre jornades, suma ja 7 punts i es consolida a la part mitja alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments