Inici Actualitat La gent gran de Taradell fa d’amfitriona en l’intercanvi de casals amb...

La gent gran de Taradell fa d’amfitriona en l’intercanvi de casals amb Prats de Lluçanès

0
COMPARTIR

Una norantena de persones, entre gent gran, tècnics i polítics, van participar de la tornada de l’intercanvi de casals de gent gran entre Taradell i Prats de Lluçanès aquest dimarts 19 de setembre.

Taradell, com a poble amfitrió, va rebre la gent gran de Prats al casal amb un bon esmorzar i una exposició de fotografies i manualitats. A continuació, es va visitar l’Alzinar de la Roca on es van mostrar eines històriques relacionades amb la vida rural i els mitjans de transport. Seguidament, es va fer una visita guiada a la Capella de Santa Llúcia i a la Torre Don Carles, que va permetre als pradencs i pradenques conèixer més a fons el poble. També es va visitar el Parc de les Olors, un nou projecte de l’Ajuntament de Taradell, nascut a partir de la necessitat de recuperar el barballó autòcton utilitzat en tradicionalment a les Atxes de Reis.

Al migdia es va oferir un dinar al Centre Cultural Costa i Font, i després d’un bon àpat la Coral de la Fundació Vilademany va amenitzar el sobretaula amb un bon concert. També el grup de playback del casal de Torelló va oferir el seu espectacle a les persones assistents.

La gent gran van estar acompanyats durant la jornada pels alcaldes d’ambdós municipis, Lluís Verdaguer i Isaac Peraire, i les dues regidores de Serveis Socials, Araceli Garcia i Anna Plans.

Aquest programa, que consta de dos intercanvis en què un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant, el promou els ajuntaments i les associacions de jubilats i permet conèixer els diferents municipis participants, crear vincles i compartir experiències entre les persones grans. En aquesta ocasió l’Associació de jubilats de Taradell, l’Ajuntament i la Mancomunitat La Plana han treballat conjuntament per portar a terme la quarta edició d’aquesta activitat que va permetre visitar el municipi del Lluçanès al mes de maig passat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments