Inici Actualitat Empat sense gols entre la UD Taradell i el Sant Julià en...

Empat sense gols entre la UD Taradell i el Sant Julià en el partit ajornat de la primera jornada

0
COMPARTIR

Partit molt intens i competit entre la UD Taradell i el Sant Julià, corresponent a la primera jornada de la Tercera Catalana i que havia estat ajornat. Cap dels dos equips va ser capaç de moure el marcador, malgrat no ser un partit gens avorrit.

Al primer temps el Sant Julià va sortir millor i va apretar en els primers minuts. El Taradell va avisar al minut 14 en una rematada de cap de Font a la sortida d’un córner. La més clara la va tenir Tala al minut 34 en una falta directa que el porter va desviar a córner. Abans el Sant Julià en un córner també havia tingut una bona ocasió de gol.

La segona part va seguir la mateixa tònica i qui va tenir la millor ocasió per marcar va ser el Taradell. Molt migcampisme i poques oportunitats. Al minut 63 va arribar la més clara. Jugada de Canó que cedeix a la dreta per l’arribada d’Oller que xuta i para el porter en una claríssima oportunitat. Malgrat els canvis, en els últims minuts va ser el Taradell qui es va acostar més a la porteria rival, ja fos a través de faltes o córners.

Al final repartiment de punts en un partit molt competit. La UD Taradell suma 4 punts en tres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments