Inici Actualitat Ferran Serra acaba subcampió de la Copa catalana de trial en categoria...

Ferran Serra acaba subcampió de la Copa catalana de trial en categoria aleví

0
COMPARTIR

Matadepera va tancar diumenge la Copa catalana de trial 2018. Un taradellenc, Ferran Serra, va pujar al podi, no només a la prova, sinó a la classificació general. El jove taradellenc va quedar segon de la Copa catalana de trial en categoria aleví.

A la competició d’àmbit català hi van participar diferents taradellencs: Jordi Araque va acabar cinquè en categoria elit, Guillem Oliver també cinquè en categoria R1, Jordi Tulleuda va ser setè en categoria R2, Jordi Povedano novè i Marc Serra 22è en R3, i Guillem Tulleuda vuitè en categoria Open blau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments