Inici Actualitat La UD Taradell paga car els errors davant un Tona B molt...

La UD Taradell paga car els errors davant un Tona B molt sòlid

0
COMPARTIR

Derrota dolorosa del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte davant del Tona B. Els taradellencs van ser víctimes dels seus propis errors davant d’un conjunt tonenc amb les idees molt clares i amb molta més efectivitat.

Al primer temps hi va havere molta igualtat, amb primeres arribades taradellenques, que semblava que portaven la iniciativa. Al minut 11 en una centrada desviada el Tona va fregar el gol, però Nil i el travesser ho van evitar. El Taradell va respondre amb un córner rematat per Canó que va anar al travesser. El 0 a 1 va arribar al minut 22 en una indecisió defensiva a l’hora de rebutjar la pilota i el davanter tonenc va marcar davant de Nil. El Taradell va tenir l’empat a poc pel descans. Canó per la dreta va passar a Plade Puigdesens que va cedir a Marçal i aquest va creuar massa la pilota, en una ocasió claríssima per empatar. Plade Puigdesens va enviar la pilota al travesser tres minuts més tard en un córner assajat.

La segona part va ser diferent. El Tona va avisar als cinc minuts amb un xut fluix. El Taradell ho intentava, però no trobava ocasions clares i el Tona va aprofitar una pèrdua al mig de camp del Taradell per fer el 0 a 2 al minut 64. Dos minuts més tard, Canó podia haver retallat diferències quan sol davant del porter va enviar la pilota alta i desviada. Pau de falta directa va fregar el gol al minut 74. I aquí es va acabar la reacció local. El Tona B va completar el marcador al minut 90 amb el 0 a 3 definitiu.

Primera derrota taradellenca a la lliga. L’equip torna a jugar aquest dimecres en el partit de la primera jornada ajornat amb el Sant Julià. Serà a 2/4 de 9 del vespre a la Roureda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments