Inici Actualitat Sopar groc i acte amb familiars de presos i exiliats polítics a...

Sopar groc i acte amb familiars de presos i exiliats polítics a Taradell aquest dissabte

0
COMPARTIR

Des de ja fa uns anys a Taradell es fa un acte unitari independentista abans de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, aquest acte tindrà un marcat caràcter solidari amb els presos i exiliats polítics. Serà aquest dissabte 8 de setembre als jardins del Centre cultural Costa i Font amb un sopar groc.

Abans, però, es farà l’acte unitari a 2/4 de 8, promogut pel PDeCAT, ERC i SI de Taradell, juntament amb l’ANC, la CUP Taradell, el CDR Taradell i l’Associació Catalana pels Drets Cívics. Comptarà amb la intervenció del jurista i advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, i la Coral l’Arpa de Taradell.

A 2/4 de 9 del vespre es farà el sopar groc que comptarà amb les intervencions de l’empresari i economista català, Ramir de Porrata, i l’exdiputada del Parlament de Catalunya per la CUP, Gabriela Serra, juntament amb familiars de presos i exiliats polítics. Els tiquets costen 10 euros i es poden comprar al Bar de can Costa, Can Vilaró o a la parada de l’ANC dels dissabtes. Els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Cívics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments