Inici Actualitat Obertes les inscripcions per als cursos 2018-2019 de l’Escola l’Arpa i l’Escola...

Obertes les inscripcions per als cursos 2018-2019 de l’Escola l’Arpa i l’Escola de música de Taradell

0
COMPARTIR

Ja estan obertes les inscripcions per poder cursar algun dels cursos que ofereix aquest any l’Escola Municipal L’Arpa de Taradell. Durant aquest curs escolar 2018-2019 s’ofereixen diversos cursos de tot l’any. Les inscripcions es podran fer de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la vespre a la seu de L’Arpa (carrer de l’Església, 26). Les places són limitades.

Els cursos anuals són:

– Dibuix i pintura: per a diverses edats a partir dels 6 anys fins a adults en diversos dies i horaris. Serà impartit per Rita Sañé.

– Tallers creatius: per a joves i adults els dimarts i dijous a la tarda. Tècniques de decoupage, stencil, paper maixé, scrapbooking, fototransfer… sobre qualsevol suport. Impartits per Rita Sañé i Paquita Clot.

– Ceràmica: Per a joves i adults els dilluns i dimecres a la tarda. Impartit per Paquita Clot.

– Ioga: Per a adults els dilluns i dimecres a la nit, i els dimarts i djious a la tarda i vespre.

– Tai-Txi: Per a adults els dilluns al vespre. Impartit per Gerard Torrents.

També s’obren les inscripcions per als curs de l’Escola de Música. Les inscripcions es faran del 3 al 7 de setembre. N’hi haurà per a petits de sensibilització, de nivell elemental i mig, i per a adults de tot tipus d’instruments i també conjunts instrumentals. Els horaris d’inscripció són els mateixos. Per a més inofrmació es pot trucar al 93 880 01 57.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments