Inici Actualitat Taradell tornarà a participar a la Marxa dels Vigatans 2018

Taradell tornarà a participar a la Marxa dels Vigatans 2018

0
COMPARTIR

La 16a edició de la Marxa dels Vigatans tindrà lloc el proper 7 de setembre a Vic. Taradell hi prendrà part, com en els últims anys, amb una Columna que sortirà des de Taradell a partir de les 5 de la tarda. La trobada serà a la Plaça de les Eres i llavors sortirà la columna de Francesc Sans Miquel de Montrodon.

La Marxa dels Vigatans és una festa de llibertat organitzada per Òmnium Cultural juntament amb la Comissió 11 de Setembre. En aquests anys la Marxa ha evolucionat des de la tradicional Marxa de Torxes cap a un model més participatiu i simbòlic. Explicant i mostrant aquells fets històrics concrets de la comarca d’Osona, però sense deixar de banda la situació política actual. 

Sota el lema “Marxa dels Vigatans, la República en marxa!”, aquesta nova edició agafa un clar to de rebuig i denúncia davant l’onada d’actes repressius que moltes persones han patit per part de l’estat espanyol. Tindrà lloc a la Plaça Major de Vic a 2/4 de 10 de la nit i homenatjarà enguany a l’activista osonenc, Steve Cedar. A la web www.marxadelsviagtans.cat hi trobaràs la lletra que es cantarà a la Plaça Major de Vic el proper dia 7 de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments