Inici Actualitat La UD Taradell ajorna el primer partit de lliga contra el Sant...

La UD Taradell ajorna el primer partit de lliga contra el Sant Julià

0
COMPARTIR

La UD Taradell i el Sant Julià de Vilatorta han arribat a un acord per ajornar la primera jornada de lliga de Tercera Catalana. El partit s’havia de disputar aquest dissabte 1 de setembre a les 4 de la tarda al camp de la Roureda. La nova data serà el dimecres 19 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.

El motiu de la decisió ha estat que l’inici de lliga és molt matiner i els dos equips disposaran de menys jugadors o de jugadors amb pocs entrenaments, ja que la majoria han fet vacances durant el mes d’agost. Per tant, el primer partit de lliga per al Taradell serà el 9 de setembre a la tarda al camp del Seva, en la segona jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments