Inici Actualitat El Toca-canalla 2018 és alliberat després de pagar una fiança

El Toca-canalla 2018 és alliberat després de pagar una fiança

0
COMPARTIR

La cinquena edició del Toca canalla va tenir lloc divendres amb una participació gran dels més joves del poble. Pau Montaña va ser el nen que va interpretar el paper del famós bandoler taradellenc, mentre que Genís Vilamala es va encarregar del paper d’agutzil. Aquestes eren les dues grans incògnites abans de començar.

Tot i que la pluja va amenaçar a la festa, al final, amb retard, es va poder desenvolupar amb normalitat. Els joves bandolers es van enfrontar amb els joves sometents en una lluita per controlar el domini del poble. Les lluites es van fer amb pluja de confeti. Un cop detingut en Toca canalla, se’l va portar a judici als jardins de can Costa. Allà va ser declarat culpable, però el jutge va dictar que si pagava una fiança podia quedar en llibertat.

Va ser en aquest moment quan va aparèixer el senyor Pla del Club Súper 3, que va ser qui va pagar la fiança del famós bandoler i el va rescatar amb un sidecar per alliberar-se un any més de la forca. A continuació podeu veure més imatges de la festa:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments