Inici Actualitat El bosc del Pujoló de Taradell s’omple per viure el concert de...

El bosc del Pujoló de Taradell s’omple per viure el concert de Joan Dausà

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló de Taradell va acollir dissabte a la nit l’únic concert de Joan Dausà a la comarca d’Osona, programat per l’Ajuntament de Taradell. Malgrat que feia força fresca, tot l’aforament de cadires es va omplir i molta gent també va seguir l’actuació a peu dret. Hi havia molt públic, i molt de fora de Taradell, tal i com va constatar el cantautor en demanar qui era taradellenc i qui no.

Dausà va repassar temes dels seus dos primers discos i, sobretot, de l’últim ‘Ara Som Gegants’ en un concert molt íntim, que va agradar especialment als seus seguidors. Acompanyat de tres músics, Dausà anava insistint que el seu concert no era dels més animats, però va acabar amb els seus dos temes més coneguts ‘Jo mai mai’ i, especialment, ‘La gran eufòria’ amb un públic que va interactuar en moltes ocasions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments