Inici Actualitat Lluís Peix guanya la 16a edició del Torneig de Tennis Taula de...

Lluís Peix guanya la 16a edició del Torneig de Tennis Taula de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR
El taradellenc Lluís Peix va ser el guanyador de la 16a edició del Torneig de Tennis Taula de Festa Major de Taradell 2018. El seu rival a la final va ser el campió de l’any passat, Biel Gimeno, a qui va guanyar per un ajustat 3 a 2. El partit pel tercer lloc també va ser de la mateixa intensitat i se’l va endur la calldetenenca Sílvia Coll per davant de Joaquim Azcón de Cardedeu. El títol de consolació va ser pel també taradellenc Jaume Cunill. Ha estat l’edició amb més jugadors i més nivell en categoria absoluta.

Pel que fa a la categoria de ping-pong, per jugadors aficionats, aquest cop va guanyar el títol en aquesta quarta edició, el jugador de Roda de Ter Àlex Llastanós per davant de Miquel Blanco de Moià. El vigent campió de les darreres edicions, José Mª Sánchez, aquest cop va ser tercer. La consolació va ser per Jordi Codina.

En la jornada de matí, va guanyar el torneig per primera vegada Genís Baucells que va vèncer a la final a Arnau Sánchez per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Jordi Codina al guanyar a Genís Vilamala. La consolació va ser per segon any consecutiu per Jan Estruch.

I en categoria benjamí, és la tercera edició, la va guanyar Bertran Mañaricua per davant de Genís Vinyet per 3 a 1. El tercer lloc va ser per Marc Martínez i quart en Jan Trapero. La consolació la va guanyar Àlex Martínez a Izard Morcillo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments