Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres es farà a can Costa...

L’Envelat de la Plaça de les Eres es farà a can Costa a causa de l’amenaça de pluja

0
COMPARTIR

Davant la previsió meteorològica que marca pluja aquest divendres a la tarda i vespre, els organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres hem pres la decisió que el millor serà canviar d’ubicació. Per aquest motiu, tota la logística s’instal·larà a la sala gran del Centre cultural Costa i Font.

El muntatge, la logística i els equips tècnics i de so ens obliguen a decidir-ho al matí i el risc que plogui és elevat, encara que sigui amb pluja fina o lleugera. Creiem que no es donen les garanties suficients per arriscar, malgrat pugui ser que a la nit ja no plogui.

L’únic que canviarà serà la ubicació. No tindrà l’encant de la Plaça de les Eres, però la filosofia serà la mateixa dels últims anys. Esperem que això no us faci enrere, i veniu a participar a can Costa on podreu sopar a base d’entrepans de botifarra i servei de begudes.

Creiem que amb les actuacions previstes i la vostra participació, es viurà un ambient de festa major. Estem convençuts que la clau és la participació dels taradellencs, malgrat el contratemps meteorològic. Us recordem que comptarem amb les actuacions de Pubers i els Karaoke’s Band, juntament amb un final de festa amb discomòbil. També hi haurà rifa de regals pels que tinguin tires i algun obsequi.

Encara podeu comprar tiquets anticipats al Forn Riera, Carnisseria Muntal, Carnisseria Codina, Rosa Moda i Carnisseria Mascarell. El divendres a partir del matí la venda de tiquets anticipats es centralitzarà al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. Us esperem!!!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments