Inici Actualitat La caminada terrorífica ‘Caça de bruixes’ esgota les entrades de les dues...

La caminada terrorífica ‘Caça de bruixes’ esgota les entrades de les dues sessions de Festa Major

0
COMPARTIR

‘Caça de bruixes’ era la proposta novedosa d’aquest any de l’Associació Festa d’en Toca-Sons i Canya que no és conya durant la Festa Major. Aquest dimecres es va estrenar amb la primera nit de posada en escena a l’entorn del Parc de la Font Gran.

El nou format és una caminada terrorífica de prop de mitja hora de durada, centrada en el segle XVII i les penúries d’aquell temps. Al voltant d’una trentena d’actors i actrius participen en la iniciativa que porta a grups d’una quinzena de persones a recórrer per espais de maldat i tortures amb una nena, l’Estela, com a protagonista, tancada en un orfenat sinistre.

Les representacions es fan a partir de 2/4 de 10 del vespre i fins a les 12 de la nit amb sortida des de can Just. Aquest dijous és l’últim dia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments