Inici Actualitat Oriol Sans i Montse Martínez repeteixen triomf a la 5a Cronodipòsit de...

Oriol Sans i Montse Martínez repeteixen triomf a la 5a Cronodipòsit de Taradell

0
COMPARTIR

No hi va haver records, però sí mateixos vencedors masculí i femení a la 5a edició de la Cronodipòsit popular de la Festa Major de Taradell. Dos taradellencs, Oriol Sans i Montse Martínez, van ser els guanyadors per segon any consecutiu.

De fet, en categoria femenina, Montse Martínez, ha guanyat les cinc edicions de la prova cronometrada. En aquesta edició, només hi van participar tres noies. Martínez va fer un temps de 44 segons i 84 dècimes. Segona va ser Fàtima Damiri de Tona amb un temps de 46 segons i 65 dècimes i tercera, Elisabet Campàs de Taradell, amb un temps d’un minut i 28 dècimes.

En categoria masculina la competició va estar molt renyinda amb 6 participants per sota dels 40 segons. Oriol Sans de Taradell va repetir triomf amb un temps de 38 segons i 84 dècimes. Arnau Vilamitjana també de Taradell va ser segon amb un temps de 38 segons i 90 dècimes, i Ignasi Vilasis de Taradell, tercer, amb un temps de 39 segons i 34 dècimes.

La competició va reunir un total de 29 participants, que havien de superar un petit circuit pels jardins de can Costa i pujar els 108 graons fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. Entre els participants també es van sortejar alguns obsequis. Podeu consultar els resultats de la cursa en aquest ENLLAÇ.

Mentrestant, el nombrós públic va poder gaudir de la prova i participar al concurs d’instagram. La millor foto escollida va ser la de @ceci_cubi que va endur-se un menú degustació per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita de Taradell.

La 5a edició de la Cronodipòsit, organitzada per Taradell.com, va comptar amb el patrocini de CosFisicwell, Mas Gasala, Centre estètic mèdic Lurdes, Mas Gasala i Engranatges Rafart. També van col·laborar l’Ajuntament de Taradell, Masia Vila-rasa, Ca l’Albeert, el Xocolater de Taradell, Club Parc d’Esports, Centre Excursionista Taradell i Cobega.

Podeu veure una selecció de fotografies clicant a la imatge inferior:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments