Inici Actualitat 13 participants amb canvi de recorregut a la 3a edició de la...

13 participants amb canvi de recorregut a la 3a edició de la baixada de carretons de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 13 carretons han participat a la 3a edició de la baixada de carretons, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell. Els participants havien de completar un recorregut diferent al de les dues edicions anteriors.

El circuit buscava més revolts i s’ha fet aprofitant la baixada pel carrer Centenari dels Ocellaires, rodejant la Plaça dels Homenatges a la Vellesa (davant de la residència) i acabant al carrer Doctor Flèming. El premi al carretó més ràpid ha estat pel dorsal número 5 (Fúria nocturna) i el premi al carretó original ha estat pel tren reivindicatiu amb presó incorporada de can Talaia. El premi eren 125 euros a cada premiat.

En total els participants han fet dues baixades i la iniciativa ha estat de sort, ja que al finalitzar ha caigut un petit, però intens ruixat. Podeu veure més imatges clicant a la foto inferior:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments