Inici Actualitat La caminada de Festa Major 2018 va reunir unes 170 persones diumenge

La caminada de Festa Major 2018 va reunir unes 170 persones diumenge

0
COMPARTIR

Gran participació a la caminada de Festa Major que organitza el Centre Excursionista Taradell. Aquest any va ser matinera, ja que va arribar com a un dels primers actes festius. Es va fer diumenge al matí i hi van prendre part 169 persones.

La caminada complia l’edició 39 i va tenir com a punt de sortida i arribada la Plaça de les Eres. Els participants van recórrer uns 15 quilòmetres, passant per llocs com Can Talaia o el Molí dels Sors. També van poder gaudir d’un petit esmorzar, abans d’arribar fins a tocar del castell i el pantà de Taradell. A l’arribada hi va haver pica-pica, juntament amb un petit detallet de record consistent en un moneder amb l’escut del Centre Excursionista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments