Inici Actualitat El taradellenc Guillem Oliver aconsegueix dos segons llocs al Campionat del món...

El taradellenc Guillem Oliver aconsegueix dos segons llocs al Campionat del món de biketrial

0
COMPARTIR

Un altre taradellenc ha triomfat als campionats del món. En aquest cas, ha estat Guillem Oliver que va participar el cap de setmana passat (10, 11 i 12 d’agost) al Campionat del món de BikeTrial, que es va disputar a la localitat italiana de Bolotana (Sardenya).

Oliver va obtenir dos subcampionats. A nivell individual va ser segon en la categoria júnior. La prova comptava amb dos dies de competició. En el primer va acabar tercer i el segon dia va ser segon. Amb aquests resultats va obtenir una puntuació que el va consolidar en el segon lloc mundial, per darrere de l’anglès Adam Morewood.

Cal destacar que també va pujar al podi en la classificació per nacions. Oliver hi va competir representant la selecció de Catalunya que va ser segona. Precisament, per davant de la d’Espanya que va ser tercera.

El Campionat del món de biketrial va comptar amb 95 participants de 12 nacions diferents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments